Híreink

Szakrendeléseink a COVID idején

Kedves Betegeink! Az Auróra utcai telephelyen működő szakrendelések az alábbiak szerint érhetőek el a koronavírus járvány idején: 2020.04.06-04.09 Osztály Név Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Addiktológia Dr. Borbély László 36 1 333 7947 14-19 8-13 14-19 8-13 Hang András

Bővebben »

Auróra utcai háziorvosi rendelések

Kedves Betegeink!   Az Auróra utcai telephelyen működő háziorvosi rendelések az alábbiak szerint alakulnak a koronavírus járvány idején:  Dr. Fonó Gábor látja el az alábbi Orvosok betegeittel: +36 1 790-4670Dr. Menyhárt EszterDr. Mózer KatalinDr. Földes Ferenc Dr. Gőbl Richard látja

Bővebben »

Koronavírusos tájékoztató

Tisztelt Betegeink! A koronavírus fertőzés elleni védekezés érdekében kérjük, tartsák be az alábbiakat: Aki koronavírus fertőzés gyanúját észleli magán (lázas, köhög és a tünetek megjelenését megelőző 14 napban szoros kapcsolatban volt koronavírussal fertőzött személlyel, vagy a fertőzéssel érintett területen járt)

Bővebben »

Mi az az EESZT?

EESZT = Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy európai uniós forrásból létrehozott egységes informatikai környezet, ami a legmagasabb fokú adat- és kibervédelemmel biztosít hatékony kommunikációt az egészségügyi ágazaton belül. A térhez két portálfelület tartozik, egy

Bővebben »

Koronavírus miatti működésváltozás

COVID19_Miniszteri_level

Kedves Betegeink!

Tekintettel a közegészségügyi és járványügyi veszélyhelyzetre 2020. március 16-tól a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ működési rendje megváltozik:

1. Szakorvosi vizsgálatra jelentkező betegeknek a járvány idején előjegyzési időpontot nem adunk.

2.  Előjegyzett időponttal már rendelkező betegeink vizsgálatát sem áll módunkban elvégezni, ezeket a vizsgálatokat a járványveszély elmúltával soron kívül végezzük majd el, az új időpontokról értesítést fogunk küldeni.

3.    Akut vagy sürgős vizsgálatot (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) a beteg háziorvosa vagy a sürgősségi betegellátó kezdeményezhet beutaló alapján.

4.   Az intézetbe az akut beutalás esetén is csak a JEK koronavírus fertőzéssel kapcsolatos kérdőívének  megválaszolása és lázmérés után léphet be beteg, lehetőség szerint kísérő nélkül.

Ezen rendelkezések a központi operatív törzs és a kormány rendeleteinek végrehajtásaként értelmezendők. Ennek megfelelően visszavonásuk is a vonatkozó járványrendeletek értelmében fog megtörténni. Valamennyi betegünk szíves megértését és együttműködését kérjük.

Budapest, 2020. március 15.

Tisztelettel,
Dr. Koroknai András
főigazgató főorvos