Hol kérhetek a Laboratóriumba időpontot?

A laboratórium csak előjegyzés alapján fogadja a betegeket.

Előjegyzést lehet kérni a betegirányítóban és a

790-4720-as telefonszámon, illetve a 221, 222 és 223-as mellékeken.

Vérvétel levétele és anyagok leadása minden nap 07.00-09.30-ig lehetséges.

Figyelem!

A laboratórium NEM ad időpontot!

Az előjegyzési időpontok negyedórás különbségekkel vannak kiadva. Negyed órára 12-14 beteget jegyzünk elő. TEHÁT a kapott pl. 8.00 időpont azt jelenti, hogy a beteg 8.00 és 8.15 között kerül felvételre a laboratórium betegfelvételi ablakánál és a következő negyedórán belül kerül a vérvételi szobába behívásra. Ha mindenki betartja az előjegyzési időpontokat, akkor a betegek max. 20-30 percen belül távozni tudnak.

Koronavírus miatti működésváltozás

COVID19_Miniszteri_level

Kedves Betegeink!

Tekintettel a közegészségügyi és járványügyi veszélyhelyzetre 2020. március 16-tól a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ működési rendje megváltozik:

1. Szakorvosi vizsgálatra jelentkező betegeknek a járvány idején előjegyzési időpontot nem adunk.

2.  Előjegyzett időponttal már rendelkező betegeink vizsgálatát sem áll módunkban elvégezni, ezeket a vizsgálatokat a járványveszély elmúltával soron kívül végezzük majd el, az új időpontokról értesítést fogunk küldeni.

3.    Akut vagy sürgős vizsgálatot (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) a beteg háziorvosa vagy a sürgősségi betegellátó kezdeményezhet beutaló alapján.

4.   Az intézetbe az akut beutalás esetén is csak a JEK koronavírus fertőzéssel kapcsolatos kérdőívének  megválaszolása és lázmérés után léphet be beteg, lehetőség szerint kísérő nélkül.

Ezen rendelkezések a központi operatív törzs és a kormány rendeleteinek végrehajtásaként értelmezendők. Ennek megfelelően visszavonásuk is a vonatkozó járványrendeletek értelmében fog megtörténni. Valamennyi betegünk szíves megértését és együttműködését kérjük.

Budapest, 2020. március 15.

Tisztelettel,
Dr. Koroknai András
főigazgató főorvos