Hol kérhetek a Laboratóriumba időpontot?

A laboratórium csak előjegyzés alapján fogadja a betegeket.

Előjegyzést lehet kérni a betegirányítóban és a

790-4720-as telefonszámon, illetve a 221, 222 és 223-as mellékeken.

Vérvétel levétele és anyagok leadása minden nap 07.00-09.30-ig lehetséges.

Figyelem!

A laboratórium NEM ad időpontot!

Az előjegyzési időpontok negyedórás különbségekkel vannak kiadva. Negyed órára 12-14 beteget jegyzünk elő. TEHÁT a kapott pl. 8.00 időpont azt jelenti, hogy a beteg 8.00 és 8.15 között kerül felvételre a laboratórium betegfelvételi ablakánál és a következő negyedórán belül kerül a vérvételi szobába behívásra. Ha mindenki betartja az előjegyzési időpontokat, akkor a betegek max. 20-30 percen belül távozni tudnak.

Koronavírus miatti működésváltozás

Kedves Betegeink!

Tekintettel a közegészségügyi és járványügyi veszélyhelyzetre 2020. május 4-től a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ működési rendje megváltozik, fokozatosan újraindulhatnak a szakrendelések az alábbiak szerint :

1. Törekedni kell továbbra is a távkonzultációval történő betegellátásra.

2.  Személyes találkozással járó vizsgálatokra előzetesen telefonon, e-mailen a szakrendeléssel folytatott távkonzultációt követően kerülhet sor. Kivéve sürgős ellátások!!! Szakrendelések elérhetőségei megtalálhatók a weboldalunkon. 

3.   Személyes vizsgálat esetén nagyon fontos az időpontok pontos betartása, a várókban töltött idő minimalizálása miatt.  

4.   Az intézetbe történő belépés előtt lázmérés és kézfertőtlenítés és kérdőív kitöltése után, maszkban léphet be a beteg, lehetőség szerint kísérő nélkül.

Ezen rendelkezések a központi operatív törzs és a kormány rendeleteinek végrehajtásaként értelmezendők. Ennek megfelelően visszavonásuk is a vonatkozó járványrendeletek értelmében fog megtörténni. Valamennyi betegünk szíves megértését és együttműködését kérjük. 

További tájékoztatót IDE kattintva találnak. 

Budapest, 2020. május 4

Tisztelettel,
Dr. Koroknai András
főigazgató főorvos